‘’Bütün ümidim gençliktedir.’’ diyen  Ata’mızın beklentisine yakışan bir vizyonla yetişen Gelişim Koleji gençleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı gerçek bir bayram coşkusuyla geçirdi.
Programımız, 18 Mayıs Cuma günü 13.00’te ‘’Atatürk’ü Anma’’ töreni kapsamında lise öğrencilerimizin hazırlayıp konferans salonunda sunduğu ‘’Çılgın Türkler’’ adlı oratoryoyla başladı.
Oratoryo sonrası bayramımız konferans salonunda verilen gençlik konseriyle devam etti.
Konser bitimiyle öğrenci ve öğretmenlerimiz bahçede futbol, voleybol, basketbol, okçuluk, geleneksel yakan top, langırt gibi sportif aktiviteler gerçekleştirdi.
Akşam yemeği açık havada barbekü eşliğinde bir şenlik havasında yenildi ve yemek sonrası yakılan gençlik ateşi etrafında 22.00’ye kadar keyifli zaman geçirildi.