Özel Güney Gelişim Anadolu Lisesi öğrencileri  Mersin’de belirledikleri bir köy okulu için sosyal sorumluluk projesi başlattılar. Projenin amacı; yeni yıldan önce belirlenen ilkokuldaki miniklerle beraber vakit geçirmek, onlara oyuncak hediye etmek ve çeşitli ihtiyaçlarını karşılamaktı. Kışlık kıyafet, kırtasiye malzemeleri, oyuncak listeleri oluşturularak çalışmalara başlandı. Özel Güney Gelişim Ortaokulu tarafından kırtasiye malzemelerinin tamamı temin edildi. Lise bölümümüz tarafından ise kışlık kıyafet, ayakkabı  ve  oyuncaklar temin edildi. Toplanılan bağışlarla 29 Aralık 2017 tarihinde Arslanköy İlköğretim Okulu’nu siyaret ederek projemizi gerçekleştirdik.  Miniklerimize hediyelerini verdikten sonra onlarla çeşitli oyunlar ve aktiviteler yaparak yeni yıla girmeden önce beraber güzel  bir gün geçirdik. Miniklerimizle beraber eğlendiğimiz bu projede Gelişim Lisesi öğrencileri ve ortaokulu olarak sosyal farkındalık bilincini uyandırdık.