Anaokulu Yabancı Dil Eğitim Programı, kurumumuz tarafından hazırlanmış, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış, tüm dünyada okulöncesi eğitim programlarında geçerliliğini kanıtlamış yaklaşımlardan yararlanılarak düzenlenmiş, özgün bir programdır. Dil edinim sürecinde çocuklara doğal bir ortamda resimler, resim kartları, posterler, kuklalar, gerçek nesneler gibi görsel, hikayeler, dinlediğini anlama etkinlikleri, tekerlemeler ve şarkılar gibi işitsel, dramalar, canlandırmalar, kesme-boyama aktiviteleri, eğitici-öğretici kelime oyunları gibi dokunsal öğelerden faydalanılır. Yapılan bütün etkinlikler; öğrenmenin farklı yolları ve bireysel farklılıklar göz önünde bulundurularak hazırlanır. Bu öğeler öğrencilerimizin seviyelerine göre çeşitlendirilip profesyonelce düzenlenirken, dili isteyerek ve eğlenerek öğrenebilecekleri doğal ortamlar yaratmak için sadece ders saatlerinde değil, öğle yemeğinde, bahçede ortak alanlarda da İngilizce öğretmenleriyle zaman geçirerek pekiştirilir. Öğrencilerimiz soru sorarak, yaparak, eğlenerek, keşfederek öğrenirken bu süreçte etkin rol oynarlar.